sâmbătă, 20 martie 2010

''Ai grija cui dai sufletul tau,merita mult,foarte mult''


Viata te surprinde zi de zi,iti ofera aripi pentru a zbura spre culmile celor mai inalte vise. Te face sa simti ca plutesti intr-un spatiu numai al tau...Si iti imaginezi ca stapanesti tot Universul,acel sentiment te face sa uiti de viata reala. Incepi sa-ti faci planuri,planifici si organizezi intalnirea,iti pregatesti in cel mai mic detaliu discursul care-l vei sustine in fata Lui.
Insa viata iti aplica si palme,palme care le primesti atunci cand te astepti mai putin. Cel mai grav este ca palmele date de Viata iti sunt inmanate de persoane de la care nici nu te astepti. Zile in sir te gandesti cum sa ajungi in preajma lui,sa isi dea seama ca te intereseaza. Si intr-un final ai ocazia, ii vorbesti,aflii amanunte,la prima vedere fara importanta dar in substratul lor extrem de importante...Mai apoi se concretizeaza totul intr-o relatie,acum iluziile iti sunt si mai mari...Un moment te bucuri de toata atentia lui,sau cel putin asa ti se pare tie.Cuvintele lui par a fi rupte din carti,comportamentul zici ca este al unui cavaler.Fiecare amanunt care ti-l ofera despre personalitatea lui te face sa visezi la ceea ce va fi...Te gandesti...este ceva...hmm...greu de explicat. Dar un simplu SMS te smulge din starea aceasta de visare,si in numai o fractiune de secunda visele tale s-au spulberat.Te intrebi de ce? Ce ai facut? Cu ce ai gresit? Dar nu poti gasi un raspuns la aceste intrebari...Si ceri o explicatie...Evident este foarte greu de dat explicatii asa ca ai de asteptat ceva timp.Intr-un final primesti si explicatia mult asteptata,care nu te prea lamureste dar nu ai ce face,a luat o decizie si nu poti schimba asta.Cu toate ca stii prea bine,ti-a alocat un timp mult prea scurt pentru a te cunoste si nu a avut rabdare.Dar ii respecti decizia si continui sa cauti prin lista de oferte ale vietii.Nu iti deschide sufletul precum o usa pentru ca nu toti cei care voi intra au intentii bune.

3 comentarii:

  1. Si daca, totusi, tu esti cea care nu a avut rabdarea suficienta?! In Lumea Noua "usa" evocata e cu fotocelula, iar la varsta prospetimii e de priceput ca numai astfel trebuie sa fie si nu altfel. Unii vin, altii pleaca, trantesc usa...
    Cat despre explicatii, adesea ele palesc in fata faptelor. Cu toate adunate, niciun motiv major de ingrijorare, mereu se mai poate...
    Cu gand bun,
    Moravu' de Vest

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta nu sunt eu cea care nu a avut rabdare.Am fost la dispozitia lui si doream sa-i acord tot timpul meu,dar nu a vrut.Ai dreptate,e varsta la care unii vin altii pleaca.Dar as vrea sa si ramana nu numai sa plece.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am deschis sufletul,iar tu cu siguranta nu ai avut intentii bune

    RăspundețiȘtergere