duminică, 6 iunie 2010

El nu stie,dar ea a renuntat!

Cu ceva timp in urma se intreba daca el va sti vreodata? Raspunsul la aceasta intrebare i-a fost dat acum cateva zile, iar astazi s-a confirmat. Orice speranta a ei s-a spulberat, nu mai poate nici macar sa viseze ca il va avea. Dupa o perioada de timp in care au discutat,glumit, zambit si chiar au schimbat priviri incarcate de semnificatie, a ajuns la concluzia ca l-a pierdut. Visul ei a murit astazi, langa el. Fara a-i spune direct ceea ce ea simte,a ales sa renunte. Inima lui e stapanita de o alta imparateasa. Cu ochi senini si zambet pe buze,el, i-a confirmat. In inima ei in acel moment totul s-a ruinat,pulsul a facut stop cardiac, sangele i-a inghetat si numai zambetul i-a ramas pe buze pentru a nu se da de gol. Pret de bune minute nu se putea gandi decat la el, il sorbea din priviri, ii urmarea buzele in timp ce vorbea, si-ar fi dorit sa poata fi al ei. Sa il astepte dimineata cu ce ii place lui mai mult, o cafea foarte aromata si inca alte 3 mici ''chestiuni'' care ii fac lui placere. Stie ca si ea ii va lipsi lui la fel de mult, dar va avea cine sa-l faca sa uite. Spera doar sa fie fericit langa cea pe care a ales-o!

2 comentarii:

  1. O Poveste interesantă cu Final neaşteptat, surprinzător, şocant. Poate mai aproape de o tragedie antică decât de Web 2.0. Totuşi, Visele, se ştie, nu se pot lua. Ele doar se trăiesc intens în nopţi lungi până-n zori, ori în Amiaza Mare, cu ochii deschişi. Şi, mai mult, e un Abandon...

    RăspundețiȘtergere
  2. Abandon, nu. Cred ca undeva in sufletul ei a ramas o speranta. Dar pentru moment aceasta e cea mai buna solutie.Poate va veni vremea knd va fi al ei.

    RăspundețiȘtergere